Öne Çıkan Yayın

Başarı Psikolojisi - DTÖ Seminerler

Canım Babam

 Canım Babam 

Fedakar,
Çalışkan,
Hayatımızdaki sessiz kahramanlarımız…
Bir gün değil, her gün iyi ki varsınız...

Canım Babam
Videoyu izlemek için aşağıda ki resme tıklayınız... 

*****

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Kim Kimdir? Semineri, insan tanıma becerilerimizi geliştirmek ve buna göre iletişimimizi daha kaliteli bir seviyeye getirmek için tasarlanmış özel bir programdır. Bu programda, insanları ve kendimizi daha nitelikli ve detaylı tanıyabilmek için ihtiyacımız olan bilgiler sunulur. 

Deneyimsel Tasarım Öğretisi İlişkide Ustalık Programı, kolayca anlaşılabilen, hemen hayatınıza alabileceğiniz, faydasını tüm ilişkilerinizde görebileceğiniz ve yine tüm ilişkilerinizde kullanabileceğiniz üst versiyon bir programdır. 

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Başarı Psikolojisi Semineri, benzersiz içeriğiyle baştan sona bir strateji eğitimidir. Tüm hayatınızda ve süreçlerinizde kullanabileceğiniz, kolayca anlayıp hemen hayatınıza alabileceğiniz ve faydasını toplamda kat kat görebileceğiniz stratejiler sunar.

*****



Yorumlar

  1. “Rabbin, yalnız kendisine ibâdet etmenizi ve ana-babaya iyilikte bulunmayı emretmiştir. Eğer ikisinden biri veya her ikisi, senin yanında iken ihtiyarlayacak olursa, onlara karşı «öf» bile deme, onları azarlama. İkisine de hep tatlı söz söyle. Onlara rahmet ve tevâzû kanatlarını ger ve; «Rabbim! Onlar beni küçükken (merhametle) yetiştirdikleri gibi Sen de onlara merhamet eyle!» de!” (el-İsrâ, 23-24)

    YanıtlaSil
  2. Hakları ödenmez babalarımız, öf bile diyemeyecekleriz, kanımız, canımız❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babalığın hakkını verenlere RABbi için bedel ödeyen babaların yükü hafiflesin inşALLAH🌼

      Sil
    2. Amin inş🤲

      Sil
  3. Zordur baba olmak. Güçlü olmak zorundasın. Ağlarken yalnız ağlarsın, gözünün yaşını siler, tekrar kaldığın yerden devam edersin. Bütün ailenin yükünü omuzlamış, ayakların sağlam bassın diye sırtını da RAB bine yaslamışsın. Baba gibi baba olanların enn büyük desteği Allah'tan gelir. Yük alanın yükü hafifletilir...

    YanıtlaSil
  4. Ailesini ALLAH 'ın emaneti olarak görüp, yorgunluktan nerde uyuduğunu bile farkedememiş güzel baba... Seninde babalar günün kutlu olsun.
    Yattığın yer cennetten bir bahçe olsun...

    YanıtlaSil
  5. Babadır o tıpkı çınar ağacı gibi... Meyvesi olmasa da gölgesi yeter

    YanıtlaSil
  6. Sadece İsmiyle değil davranışlarıyla da baba olabilenlere bir gün değil her gün şükredilebilen babalarımız iyi ki varsınız ❤️❤️

    YanıtlaSil
  7. Canım babalarimiz

    YanıtlaSil
  8. Baba nimetini verene hamd olsun.
    Elhamdulillah…

    YanıtlaSil
  9. yetiştiren, öğreten, merhamet eden tüm babaların babalar günü kutlu olsun

    YanıtlaSil
  10. “Ba-ba” iki hece.. Ne bir boşluk yüreğimde.. Yerini ancak RAB bimin varlığıyla doldurduğum..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder